Vlonderschroeven

Met kwaliteit vlonderschroeven maak je een goede vlonder. Hier vindt u uitleg over  ons  kunt hier ons assortiment vlonderschroeven. 

Vlonderschroeven.nl is de webwinkel van Santeq, de groothandel op het gebied van bevestigingsmaterialen en gereedschappen in Nederland. Ons programma reikt dus verder dan uitsluitend kwaliteit vlonderschroeven voor de vakman.

header vlonderschroeven v2

Wij leveren een ruim assortiment vlonderschroeven in roestvast staal A2 en A4 tot en met de maat 8x240mm. Wij hebben voor elke situatie de gewenste oplossing. Heeft u vragen neemt u gerust contact op, wij denken graag met u mee.

Antiek gecoat

In een vlonder kunnen glimmende koppen van schroeven een afbreuk doen aan de uitstraling. De Santeq antiek schroef biedt een oplossing wanneer het niet gewenst is dat de schroeven opvallen. Hij heeft een hoogwaardige thermische antiek coating. Deze schroeven gaan daardoor, in tegenstelling tot glimmende vlonderschroeven, op in de vlonder en zorgen voor een harmonieus geheel. De schroef is van hoogwaardig Duits fabrikaat in RVS A2 en heeft deeldraad voor het aantrekken van de verbinding met een normale kop.  

Toepassing: Vlonders en steigers

Voordelen: De koppen van de schroeven zorgen voor een natuurlijke uitstraling, de vlonder straalt rust en sfeer uit.

TS A2 en A4

TS-A@

TS A2 en A4 deze roestvast stalen schroef heeft een kleine 8mm kop met freesribben met borst, waardoor de kop van de schroef eenvoudig verzinkt in het hout. De borst onder de kop zorgt voor het aantrekken van de verbinding. De anti frictie coating vermindert de weerstand bij het inschroeven.

Toepassingsgebied: Buiten, terrasbouw.

Voordelen: Door de kleine kop met freesribben is er geen verzinkboor nodig, de schroef hoeft alleen voorgeboord te worden.

RVS spaanplaatschroef

Retinox torx

Hoogwaardige universele schroef van Duits fabrikaat, leverbaar in RVS A2 en A4,

Toepassingsgebied: Universeel te gebruiken voor houtconstructies.

Voordelen: De schroef wordt standaard geleverd met schacht voor het aantrekken van de verbinding. Deze schroef is leverbaar tot en met de maat 8x240mm en is door de sterkte van de schroef uitstekend te gebruiken voor het schroeven van gordingen.

Zelftappende terrasschroef AISI410

Terrasschroef

Deze schroef heeft een zelfborende punt met snijkanten en een schachtfrees en freesribben onder de kop, leverbaar in RVS C1.

Toepassing: Te gebruiken bij dunnere vlonderplanken.

Voordelen: kan in hardhout geschroefd worden zonder voor te boren.

Spaanplaatschroeven R2

Retinox torx

Voor onze overige schroeven en maten kunt u hier onze bestellijst bekijken of downloaden. Heeft u vragen neemt u gerust contact op, wij denken graag met u mee.