betaalwijze

Vlonderschroeven.nl biedt 6 mogelijkheden tot betalen:

 • iDEAL (vertrouwd via uw eigen bank)
 • Vooruitbetalen (betaling per bank overschrijving)
 • PayPal (vertrouwd via uw eigen Paypal account)
 • Goederen afhalen in Beusichem (Betaling bij ophalen)
 • Achteraf betalen/ betaling op factuur (betaal na 14 dagen op Klarna factuur)
 • Bancontact/ Mister Cash (vertrouwd via uw eigen bank, bestellingen vanuit België)
√ https:// verbinding! Bij Vlonderschroeven.nl winkelt u 100% veilig dankzij het SSL certificaat!

 
iDEAL
 is één veiligste en snelste methode om te betalen. Nadat u uw producten heeft besteld en heeft gekozen om de betaling via iDeal te doen, krijgen wij direct een bevestiging dat de betaling akkoord is. Wij gaan direct over tot leveren om de levertijden zo kort mogelijk te houden voor u.

Bancontact/ Mister Cash is ook één van de veiligste en snelste methode om te betalen.Nadat u uw producten heeft besteld en heeft gekozen om de betaling via Mister Cash te doen, krijgen wij direct een bevestiging dat de betaling akkoord is. Deze betaalmethode is vooral zeer geschikt voor klanten uit België.

PayPal, veilig betalen via uw eigen vertrouwde PayPal betalingsaccount

Overboeking is mogelijk indien u hiervoor kiest, LET OP! levertijd 3 – 4 werkdagen! Het leveren van de goederen gaat niet zo snel als de methode ideal betalingen, vanwege de verwerking van de betalingen door uw bank. Indien u kiest voor vooruitbetaling dan maakt u het bekendgemaakte bedrag aan ons over. Zodra wij akkoord hebben dat de betaling ontvangen is, gaan wij direct over tot leveren van de door u bestelde producten.

Achteraf betalen/ bataling op factuur (Klarna): U besteld de door u gewenste producten, in de winkelwagen kiest u voor ”Klarna factuur – betaal binnen 14 dagen”. U ontvangt uw bestelling zoals u van ons gewend bent binnen 24 uur bij u thuis. U ontvangt per email de factuur die namens Klarna naar u verzonden word en u betaalt deze binnen 14 dagen aan Klarna. Voor vragen over deze betaalmogelijkheid kunt u ook terecht op de website van Klarna.

 1. Bestelling plaatsen
 2. Online credit check door Klarna
 3. Bestelling ontvangen
 4. Betaling op factuur binnen 14 dagen.
 5. Makkelijker & veiliger kan bijna niet!

Goederen afhalen, betaling bij afhalen in winkel: U kunt hier pinnen of contant afrekenen. U ontvangt altijd een email na uw bestelling indien de goederen voor u klaar staan. U dient wel vooraf uw bestelling online te hebben geplaatst, of bijvoorbeeld op uw mobiele telefoon als u bij ons in de zaak bent.